Modulele de training

Scopul proiectului a fost formarea profesioniștilor din domeniul social în utilizarea abilităților de viață și îmbunătățirea inteligenței emoționale. A fi conștient de aceste abilități cognitive, emoționale și relaționale în contextul de lucru și în viață în general, este de o importanță fundamentală pentru promovarea unui proces real de schimbare care ne conduce la o mai bună reacție la situații și la o adaptare mai bună la mediul înconjurător. Consolidarea cunoștințelor și încurajarea profesioniștilor  în utilizarea acestor abilități are ca efect final transmiterea către beneficiari.

 Această secțiune este rezervată asistenților sociali, educatorilor, psihologilor, managerilor de servicii rezidențiale pentru minor și studenților de la facultățile deprofil. În această secțiune sunt disponibile pentru descărcare în format electronic diverse instrumente de operare, ghiduri și activități care pot fi utilizate în practica profesională. În plus, utilizatorii vor putea încărca programul de intervenție în acest domeniu, pe care l-au elaborat și vor completa un formular / chestionar pentru evaluarea intervenției efectuate înainte și după.

Pentru a descărca materialul, accesați pur și simplu zona rezervată creând un cont care va fi activ numai după validarea de către administratorul de sistem. De îndată ce e-mailul de notificare a fost primit, va fi posibil să accesați zona în care veți găsi:

  • Un chestionar de intrare pentru compararea rezultatelor așteptate
  • O secțiune referitoare la conținutul cu material didactic
  • Un forum de schimb de materiale, discuții despre planurile de intervenție, schimb de opinii și feedback, posibilitatea de a discuta subiectele propuse sau de a fi propuse

Navigare bună!


Tipărire   Email